Giften

Als u wilt schenken ten behoeve van onze kerk hebben wij in het begin van het jaar de actie kerkbalans waneer we samen met vele andere kerken een financiele inzameling houden voor lopende en komende zaken van en voor de kerk: zoals:

het onderhoud van het gebouw. omdat er dan vaak op grote hoogte gewerkt wordt moeten we vaak mensen of materiaal inhuren voor oa schilderwerk, reinigen dakgoten wassen ramen etc

bijhouden van het interieur zoals onderhoud kandelaars beelden kleding kapelaan en misdienaars kaarsen

verwarming en stroomkosten als we in de kerk zitten willen we iets kunnen zien en toch niet vernikkelen van de kou.

vergoedingen personeel zoals  kapelan en ingehuurde mensen voor projecten dirigenten etc

verzorging van diensten zoals bloemversiering, boekjes die gemaakt worden, etc

al met al kost het een hoop geld en om dit te kunnen blijven doen zijn we afhankelijk van de goedheid van vele parochianen en we hopen dan ook dat een ieder met deze actie meedoet. u kunt aangeven wat u wilt storen via een machtiging.


storten

als u zelf een bedrag wilt storten via bank dan kan dat natuurlijk ten alle tijden via Nummer..........
 

Anoniem

als u om een of andere reden anoniem geld wilt geven aan de kerk dan kunt u dat doen via een blanco enveloppe in de brievenbus van de parochie.

echter als u een blanco enveloppe in de bus weten wij niet wie er geld gestort heef wij nemen dit geld graag aan maar wij weten dan niet van wie het afkomt en kunnen dus niet registreren van wie het af komt. dit geld telt dus niet als kerkbijdrage.

Wij willen u altijd bedanken voor een gift aan onze parochie op welke manier u ook schenkt