Een eigen misboekjes maken voor een dienst erg leuk en ook heel persoonlijk.

Het is alleen soms moeilijk hoe zo'n dienst in elkaar zit omdat je er niet alle dagen mee te maken hebt

Nu hebben we op deze pagina een paar links staan naar voorbeelden van boekjes. Hierin staan een heleboel voorbeelden van alle onderdelen die in een viering thuis horen zoals opening  dienst van het woord sluiting en alles wat ertussen hoort hieronder volgt een beknopte werkwijze kom je er niet uit mail dat Kapelaan@parochiegeffen.nl of koster@parochievinkel.nl  

Door op de links die hieronder volgen te klikken kun je het desbetreffende document downloaden. er wordt in een venster gevraagd of je het wil openen of opslaan kies voor opslaan als er dan iets fout gaat heb je het document al op de computer staan. na het downloaden wordt gevraagd of je het wilt openen klik op ja/ok en het document wordt geopend in word.

Een document is verdeeld in hoofddelen:die in een dienst voorkomen. Elk van die hoofddelen heeft enkele vaste onderdelen. Voor de meeste van die onderdelen zijn verschillende keuzemogelijkheden aangegeven. Met behulp van deze map kunt u bij ieder van de onderdelen uw eigen keuze maken. U dient erop te letten, dat u alle onderdelen in de juiste volgorde in uw boekje vermeldt..

De cursief gedrukte uitleg bij de onderdelen kan men weglaten. Hierna vindt u bij ieder hoofddeel de verschillende onderdelen met de keuzemogelijkheden..Zo kunt u uw eigen liturgieboekje samenstellen. U kunt de uitgezochte tekst zo in uw ontwerp overzetten.
U dient alleen nog  namen in te vullen, waar een N staat, haakjes te verwijderen enz. zoals in deze map staat aangegeven.

De antwoorden van het volk zijn vetgedrukt aangegeven.
U kunt natuurlijk ook zelf voor de gewoon gedrukte tekst voorganger zetten en voor vet gedrukte tekst allen.

Klik op de onderstaande gelegenheden om desbetreffende boekjes te downloaden

Doop   Huwelijk   Jubilea   Uitvaart